News

Exclusiv! Madalina Ghenea, alaturi de Al Pacino, Robert de Niro si Michele Placido la Los Angeles!

Scris de Christian Stan

Un nou vis implinit pentru Madalina Ghenea, actrita de origine romana urmand sa prezinte festivalul de film „Los Angeles Italia”, care va avea loc tocmai in LA, in saptamana Oscarurilor. Festivalul se desfasoara intre 17 si 23 februarie, iar printre invitati se numara actorii Michelle Placido, Al Pacino si Robert de Niro.

madalina-ghenea-lawless

Este foarte probabil s-o vedem pe frumoasa Madalina Ghenea pe covorul rosu la Premiile Oscar, avand in vedere ca aceasta se va afla la Los Angeles in saptamana marelui eveniment, in calitate de gazda a Festivalului de Film „Los Angeles Italia”, ce se va desfasura intre 17 si 23 februarie.

roma cavalli

Festivalul de film „Los Angeles Italia”, ajuns acum la a opta editie, promoveaza la Los Angeles valorile cinematografului italian, iar printre actorii care urmeaza sa fie premiati in acest an se numara celebrul Franco Nero.

Madalina Ghenea va fi gazda acestui eveniment de film, iar mai multe detalii urmeaza sa fie anuntate astazi, la Roma, in urma unei conferinte de presa programata sa se desfasoare, la ora 15:00, la Cinema Caprachinetta.

Printre marii actori care vor fi prezenti la Los Angeles la acest eveniment se numara Al Pacino si Robert DeNiro, alaturi de Michele Placido, cunoscut publicului roman pentru rolul Comisarului Catani din serialul „La Piovra”.

Michele Placido si Madalina Ghenea au jucat impreuna in pelicula „Razza Bastarda”, regizata de Alessando Gassman.

Scrie un comentariu