Stiri Interne

Madalina Ghenea o premiaza pe Sophia Loren la Cluj

Scris de Alexandru Manea

Madalina Ghenea o premiaza pe Sophia Loren la Cluj. Tanara actrita, despre care se spune ca isi doreste sa fie considerata “noua Sophia Loren”, va avea ocazia sa urce pe aceeasi scena alaturi de celebra vedeta a cinematografiei mondiale si sa ii inmaneze trofeul TIFF pentru intreaga cariera.

madalina-ghenea-sophia-loren

Madalina Ghenea se va intalni, la Cluj Napoca, cu cea cu care este des comparata. Mai exact, tanaa actrita va urca pe scena pentru a-I inmana Sophiei Loren premiu TIFF pentru intreaga cariera.

Madalina va assta la proiectia filmului “La Giovinezza”, in care joaca alaturi de Paolo Sorrentino, proiectie ce va avea loc sambata, la ora 14.00, la Casa de Cultura a Studentilor. Apoi, seara, va avea loc ceremonia de premiere la care va participa si legenda cinematografiei mondiale.

sophia-loren

“E o onoare s-o avem la TIFF si o bucurie, sper, pentru clujeni sa o intalneasca, la prima ei venire in Romania. Ea se alatura unui sir de personalitati puternice care au fost celebrate in cei 15 ani de TIFF, de la Claudia Cardinale, Annie Girardot, Vanessa Redgrave, la Catherine Deneuve si Geraldine Chaplin”, declara, saptamana trecuta, presedintele TIFF, Tudor Giurgiu.

Scrie un comentariu