Stiri Interne

Mădălina Ghenea, o nouă relație cu un fotbalist. Fostul ei, în brațele Andreei Raicu?

Scris de Ana Kozma

Mădălina Ghenea se pare că iubește din nou pe final de 2020. Conform presei internaționale, noul ei iubit ar fi Nicolo Zaniolo, fotbalist la AS Roma. Fostul ei partener, Matei Stratan, în brațele Andreei Raicu?

Mădălina Ghenea, o nouă relație cu un fotbalist. Fostul ei, în brațele Andreei Raicu?

Presa italiană anunță că Mădălina Ghenea ar fi în prezent implicată într-o relație cu Nicolo Zaniolo, fotbalist la AS Roma.

„După ce s-a despărțit de logodnica lui, Sara, internaționalul italian a cucerit o româncă cu 12 ani mai în vârstă și cu o fetiță mică”, scrie presa sportivă din Italia.

În același timp, presa din România speculează posibilitatea unei relații între Andreea Raicu și fostul iubit al Mădălinei Ghenea, Matei Stratan. Paparazzi Spynews.ro i-au surprins de două ori împreună pe cei doi. Mai întâi, au surprins-o pe Andreea Raicu la ceas de seară, părăsind reședința lui Matei Stratan. Acesta a condus-o galant până la poartă. Fără să existe însă între ei gesturi tandre care să trădeze o eventuală relație. Apoi, cei doi au fost văzuți părăsind împreună casa părinților lui Matei, ceea ce nu a făcut decât să alimenteze zvonurile cu privire la relația lor.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au avut o relație din care a rezultat și un copil. S-au despărțit însă la scurt timp după nașterea celei mici. În prezent, fetița locuiește în Italia alături de Mădălina.

Andreea Raicu, relație cu fostul iubit milionar al Mădăline Ghenea?

Scrie un comentariu