Carusel Stiri Interne Uncategorized

Madalina Ghenea l-a inlocuit pe Gerard Butler!

Scris de Alexandru Manea

La doar cateva luni dupa ce a pus punct relatiei ei cu Gerard Butler, Madalina Ghenea are un nou iubit celebru la Hollywood. De aceasta data este vorba despre un actor mult mai apreciat in Cetatea Filmului, despre care criticii il considera mare favorit la castigarea unui Oscar anul viitor.

madalina-michael

Noul iubit celebru al Madalinei Ghenea este nimeni altul decat Michael Fassbender, unul dintre cei mai apreciati dar si mai „dotati” actori din Cetatea Filmului. Scenele de nuditate pe care acesta le-a filmat pentru pelicula „Shame” a provocat numeroase glume la Hollywood pe seama barbatiei lui, iar George Clooney spunea la Golden Globes ca Michael ar putea sa joace golf cu mainile la spate.

madalina2

Michael a declarat recent, intr-un interviu pentru revista ELLE, ca este egoist cand vine vorba de relatii, insa acest lucru pare sa n-o sperie pe Madalina Ghenea, care a zburat pana in Noua Zeelanda pentru a fi alaturi de noul ei amorez pe platourile de filmare ale peliculei „Slow West”.

Actorul, in varsta de 36 de ani, si Madalina Ghenea (25 ani) au fost surprinsi iesind dintr-un supermarket zilele trecute, iar relatia romancei cu Michael vine la doar cateva luni dupa ce a pus punct idilei cu Gerard Butler, care a durat mai bine de un an. Despre Madalina s-a zvonit ca s-a intors in bratele fostului ei iubit, fotbalistul italian Marco Boriello, insa se pare relatia nu a durat nici de aceasta data.

Spre deosebire de Gerard Butler, care se afla intr-o pasa descendenta a carierei sale, Michael este unul dintre cei mai apreciati actori la ora actuala de la Hollywood. Rolul lui din filmul „12 Years a Slave”, in care intra in pielea unui stapan de plantatii de sclavi, a fost intens laudat de critica de specialitate si ii va aduce, foarte probabil, o nominalizare la Oscar.

Scrie un comentariu