Stiri Interne

Madalina Ghenea este deja Doamna Stratan?

Scris de Alexandru Manea

Iubire mare cu planuri la fel de mari? Madalina Ghenea isi spune deja Doamna Stratan? Totul a pornit de la un detaliu pe care l-a gasit in camera de hotel din Maldive, unde petrece vacanta in aceasta perioada.

Madalina Ghenea traieste de multe luni de zile o poveste de dragoste cu Matei Stratan, tanarul fiul de milionar roman. Spre deosebire de relatiile ei anterioare, aceasta pare sa fie mult mai solida si mai durabila, astfel ca multi se intreaba daca nu cumva sunt sanse ca frumoasa vedeta sa se si marite in curand.

Un detaliu din timpul vacantei sale din Maldive deschide din nou aceasta discutie. Cand au sosit in camera resortului in care s-au cazatr, Madalina si Matei au gasit, pe pat, un plic pe care era scris, din partea personalului hotelului, Mr. & Mrs Stratan (n.r. Domnul si Doamna Stratan).

Madalinei i s-a parut atat de frumos acest detaliu incat l-a pozat si l-a postat pe paginile lor de socializare.

Madalina Ghenea este deja Doamna Stratan? 

Plicul de bun venit, personalizat astfel, este o procedura obisnuita a hotelurilor de lux.

Intrucat camera a fost rezervata pe numele Matei Stratan, iar acesta era insotit de partenera, apelativele in acest caz sunt, de cele mai mult ori, gresind sau nu, “Doamna si Domnul X” (numele de familie al barbatului), chiar daca cei doi nu sunt casatoriti.

In cazul Madalinei, faptul ca a primit apelativul “Doamna Stratan” i-a facut pe multi din cei de pe Faceboook sa creada ca deja s-a maritat cu fiul de milionar si ca fotografia respectiva vine sa confirme acest lucru.

Scrie un comentariu