Stiri Interne

Madalina Ghenea, despartita de iubit, dar cresc copilul impreuna. Cand va avea loc botezul?

Scris de Alexandru Manea

Madalina Ghenea si Matei Stratan s-au despartit si locuiesc separat, dupa aproape un an de certuri si impacari. Fetita lor, Charlotte, implineste primavara aceasta un an, insa nu a fost pana acum botezata.

Madalina Ghenea, despartita de iubit, dar cresc copilul impreuna. Cand va avea loc botezul?

Despre relatia dintre Madalina Ghenea si Matei Stratan s-a scris de nenumarate ori ca, dupa ce acestia au devenit parinti, s-a degradat de la o zi la alta. Cei doi s-ar fi certat si impacat de nenumarate ori, actrita a plecat cu fetita ei in Italia, pentru ca apoi sa revina in Romania si sa locuiasca din nou alaturi de tatal copilului.

Dupa aproape un an de relatie cu suisuri si coborasuri, cei doi parteneri pare sa se fi despartit definitiv. Locuiesc acum separat, insa, de dragul copilului, incearca sa aiba o relatie cat mai civilizata, mentioneaza Click.

Fetita lor, Charlotte, va implini un an in aceasta primavara, insa nu a fost botezata pana acum, pare-se.

Mădălina Ghenea a fugit iar în Italia fără Matei

Conform surselor apropiate, micuta ar urma sa fie crestinata dupa aniversarea micutei (3 aprilie), pentru ca Postul Pastelui sa treaca, ori in toamna acestui an.

In prezent, cei doi fosti iubiti locuiesc separat, el in vila impozanta a familiei lui, iar ea in apartamentul pe care l-a cumparat in zona Unirii a capitalei.

#angel #10months

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Goodbye 2017 you gave me the best happy 2018 wishing you peace health happiness

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Despre autor

Alexandru Manea

1 comentariu

Scrie un comentariu