Stiri Interne

Madalina Ghenea, despartire soc de miliardarul italian. Care este motivul?

Scris de Ana Kozma

Deja de ceva vreme, Madalina Ghenea forma un cuplu cu miliardarul Leonardo Maria Del Vecchio. Se pare insa ca povestea lor de dragoste nu ar mai fi de actualitate. Iata de ce!

Madalina Ghenea, despartire soc de miliardarul italian. Care este motivul?

Madalina Ghenea, romanca ajunsa celebra in toata lumea gratie frumusetii sale incontestabile, pare ca nu sta prea bine la capitolul noroc in amor. Deja de o buna bucata de vreme, lucrurile pareau sa se fi aseazt frumos in viata ei din punct de vedere sentimental.

Romanca traia o poveste de dragoste cu Leonardo Maria Del Vecchio, fiul unuia dintre cei mai avuti oameni din lume, cu o avere estimata la aproximativ 20 de milioane de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

When nothing else matters… #happy2020

O postare distribuită de Leonardo Del Vecchio (@leonardo_mdv) pe

Conform cancan.ro insa, aceasta relatie ar fi deja de domeniul trecutului. Iar motivul despartirii ar fi chiar tatal lui Leonardo. Publicatia scrie ca acesta nu ar fi simpatizat-o prea tare pe Madalina Ghenea. Iar din acest motiv si-ar fi sfatuit fiul sa incheie relatia cu ea. Lucru care s-ar fi si intamplat.

Madalina Ghenea este cunoscuta in lumea intreaga nu doar gratie aspectului sau fizic si a realizarilor din lumea filmului, ci si prin prisma relatiilor pe care, de-a lungul timpului, le-a avut cu barbati celebri. Printre acestia se numara Gerard Butler, Michael Fassbender, Philipp Plein sau Vito Schnabel.

Madalina Ghenea, oficial in relatie cu mostenitorul miliardar. Cum arata Leonardo!

Scrie un comentariu