Stiri Interne

Madalina Ghenea, certuri si impacari succesive cu barbatii din viata ei

Scris de Ana Kozma

Daca in urma cu doar cateva zile presa romaneasca anunta despartirea Madalinei Ghenea de miliardarul Leonardo Maria Del Vecchio, s-ar parea ca cei doi isi pregatesc deja impacarea!

Madalina Ghenea, certuri si impacari succesive cu barbatii din viata ei

Saptamana trecuta, presa anunta ruptura dintre Madalina Ghenea si miliardarul italian Leonardo Maria Del Vecchio. Iata insa ca separarea nu ar fi durat prea mult.

Conform Cancan.ro, cei doi s-ar fi deblocat reciproc pe retelele de socializare. Iar de aici si pana la impacare nu ar mai fi decat un pas. Madalina si Leonardo ar fi reluat deja legatura. Deocamdata de la distanta, ajutati de tehnologia moderna.

Cat despre impacarea oficiala, aceasta ar urma sa aiba loc saptamana aceasta. Mai exact pe 6 mai, fix de ziua de nastere a lui Leonardo Maria Del Vecchio.

Viata amoroasa a Madalinei Ghenea a fost mai mereu mereu un tumultoasa, presarata cu impacari si despartiri.

Cu siguranta va aduceti aminte de povestea de amor dintre frumoasa romanca si celebrul Gerard Butler. Actorul de la Hollywood a vizitat pana si Romania de dragul Madalinei. Relatia lor nu a fost insa ferita de suisuri si coborasuri. Mai ales spre final, cand Gerard Butler incepuse sa cada prada si mrejelor altor domnisoare. Madalina l-a iertat si la reprimit in bratele ei pana la picatura care a umplut paharul si le-a adus depsartirea.

Mai apoi, Madalina Ghenea s-a iubit cu un alt actor celebru. Pe numele sau Michael Fassbender. Pe cand era insa iubitul romancei, Fassbender a recunoscut intr-un interviu ca desi are o iubita, stilul de viata haotic pe care il are il face sa fie adesea infidel. Posibil ca acesta sa fie motivul final al rupturii dintre el si Madalina.

Nici relatia cu celebrul designer Philipp Plein nu a fost lipsita de adrenalina. Motivul despartirilor dintre cei doi era pe atunci chiar fosta iubita a designerului, Oxana. Dupa ce aceasta din urma a postat online conversatii pe care le avea cu Plein, Madalina Ghenea a facut, se pare, o criza de nervi si, ca intr-o drama hollywoodiana, a ajuns sub perfuzii la spital. L-a primit insa apoi din nou in bratele ei, dar din pacate povestea de iubire a fost sortita esecului.

La fel de tumultoasa a fost si relatia Madalinei cu Matei Stratan, barbatul caruia i-a daruit chiar si un copil. Cei doi s-au despartit imediat dupa nasterea micutei Charlotte, insa au mai incercat ulterior sa dea cateva sanse iubirii dintre ei. Nu a fost totusi sa fie, astfel ca in final cei doi au luat-o pe drumuri separate.

A urmat relatia cu Vito Schnabel, fostul iubit al lui Paris Hilton. S-au iubit o vreme, iar mai apoi s-a scris de o posibila separare. Dupa o perioada in care au stat insa despartiti, Madalina si Vito au fost surprinsi impreuna intr-o vacanta exotica. In toamna anului trecut, aflam insa de despartirea definitiva a Madalinei Ghenea de dealer-ul de arta elvetian.

Madalina Ghenea, despartire soc de miliardarul italian. Care este motivul?

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu