Stiri Interne

Madalina Ghenea, cea mai mare dorinta: sa o vada parintii la cinema

Scris de Alexandru Manea

Madalina Ghenea declara ca cea mai mare dorinta a sa, pe care inca nu a realizat-o, este ca parintii ei sa o vada la cinema intr-un film in care joaca. Iata ce spune vedeta.

Madalina Ghenea, cea mai mare dorinta: sa o vada parintii la cinema

Madalina Ghenea s-a nascut in Slatina si a plecat de acasa, la varsta de 14 ani, pentru a se remarca la Bucuresti in industria modellingului. Au durat cativa ai pana cand sa ajunga sa aiba contracte peste hotare si sa intre in cercuri inalte, cunoscand regizori si actori faimosi.

A prins astfel cateva roluri importante si este in prezent admirata pentru frumusetea ei rapitoare si pentru ceea ce realizeaza in cariera. Nu a fost usor sa ajunga aici, dupa cum declara.

„Sa pleci de acasa la 14 ani, departe de familie, poate fi considerat un sacrificiu. E un drum greu, dar plin de vointa si de dorinta si iubire pentru aceasta meserie. Marele meu vis a fost sa-mi duc parintii la cinema, sa ma vada pe marele ecran. Eu am inceput actoria datorita unor copii dintr-o tara saraca. Daca ei pot, si eu pot. M-am schimbat din cauza fetitei, in bine. Pot sa spun ca am un singur regret, ca nu a venit in urma cu 10 ani. Am norocul sa am o mama extraordinara si nu stiu cum sa ii multumesc pentru tot ce face pentru noi. Imi mai doresc copii. Imi e greu sa plec si cateva minute de acasa”, a declarat Madalina intr-un interviu acordat emisiunii La Maruta, de la Pro TV.

I wish everyone a Happy Holiday Season ❣ A cozy shooting day for @yamamayofficial #ImYourGift #YamamayXmasCollection #NewProject #ad

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu