News Star Radar Stiri Interne Style Style Radar Vedete

Madalina Ghenea, aparitie de senzatie la Monte Carlo

Scris de Alexandru Manea

Madalina Ghenea a fost una dintre aparitiile de senzatie ale Festivalului de Film de la Monte Carlo, unde a impresionat, din nou, prin tinute elegante, dar extrem de sexi. Daca la San Remo, Madalina a ales creatiile unei case de moda din Italia, Alberta Ferretti, romanca a ales acum rochiile Andreei Badala, designerul brand-ului romanesc Murmur.

Madalina Ghenea 2

Madalina Ghenea stie exact cata piele trebuie sa arate pentru a fi mereu in centrul atentiei. „Extrem de sexi, si totusi foarte eleganta” a fost una dintre remarcile criticilor de moda de la Festivalul de Film de la Monte Carlo. Pentru a 13-a editie, frumoasa actrita a ales o rochie semnata de un designer roman, care nu costa mai mult de 2.000 de lei.

Madalina Ghenea 3

Madalina Ghenea 1

Madalina, considerata mai nou muza lui Paolo Sorrentino, a fost premiata la Festivalul de Comedie de la Monte Carlo. In plus, a fost invitata si la premiera mondială a filumului „Toate drumurile duc la Roma”. Si aici, a ales o rochie simpla, alba, cu dantela, fiind considerata una dintre cele mai bine placute aparitii.

Frumoasa romanca traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei. Dacă până de curând se vorbea despre Madalina Ghenea doar din perspectiva relatiilor cu actori celebri precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler sau Michael Fassbender, acum viata personala este eclipsata de reusitele sale in domeniul cinematografiei.

Scrie un comentariu