Stiri Interne

Madalin Ionescu, tata pentru a treia oara! “Asteptam un bebelus!”

Scris de Alexandru Manea

Madalin Ionescu va fi tata pentru a treia oara. Sotia lui, Cristina Siscanu, a reusit, in sfarsit, dupa multe incercari, sa ramana insarcinata. Este primul copil al cuplului, si cel de-a treilea pe care il are prezentatorul de la WOWBiz.

madalin-ionescu-cristina-siscanu

Madalin Ionescu va fi tata pentru a treia oara. Sotia lui, Cristina Siscanu, a reusit sa ramana insarcinata, la cinci ani si jumatate de la nunta. Vestea i-a bucurat nespus pe cei doi soti in conditiile in care isi doreau foarte mult un copil si au incercat toate metodele sa se intample acest lucru. Anuntul a fost facut, mai intai, de sotia lui pe Facebook spunand:

„Dragi prieteni, traim o perioada foarte frumoasa a vietii noastre de familie. Asteptam un bebelus”.

Apoi, invitata in emisiunea WOWbiz, prezentata de sotul ei la Kanal D, Cristina a povestit despre primele saptamani din viata de gravida, spunand ca la inceput s-a confruntat cu simptomele clasice, avdna stari de rau ce au impiedicat-o sa mai fie activa pe pagina ei de socializare.

madalin-ionescu-cristina-siscanu3

Rezultatul testului de sacina i-a fost adus chiar de sotul ei. “M-a anuntat Madalin, el mi-a zis ca sunt insarcinata. Intr-o zi am facut testul, dar l-am lasat in baie. Vorbeam la telefon si am uitat de el. Oricum era o rutina pentru mine, faceam teste in fiecare luna. M-am prins in discutie si am uitat complet de test. La un moment dat, Madalin a venit si se tavalea pe jos de bucurie, la propriu.

Eu am crezut ca i-au marit salariul, nu intelegeam ce are, de ce sa reactionezi asa. La un moment dat mi-a aratat rezultatul si am inteles. Nu am crezut initial, m-am dus la farmacie si am mai luat inca doua teste, de la firme diferite. Toate trei au avut rezultat pozitiv”.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu s-au casatorit in primavara anului 2011, la o luna dupa ce prezentatorul a divortat de sotia lui de atunci, cu care are doi copii, un baiat si o fata.

Scrie un comentariu