News

Madalin Ionescu se plange ca fosta lui sotie nu se comporta ca o mama adevarata

Scris de Administrator

O sursa din apropierea lui Madalin Ionescu sustine ca prezentatorul TV considera ca fosta lui sotie, Mihaela, nu s-ar comporta ca o “mama adevarata”, ea nevazandu-si cei doi copii de mai bine de o luna si jumatate.

In pragul unei noi infatisari la tribunal cu scopul de a cere si castiga custodia baiatului sau cel mic, Filip, Madalin Ionescu ar sustine ca fosta lui sotie, Mihaela, nu ar fi chiar o “mama adevarata”.

Unul din motive ar fi si faptul ca aceasta nu si-a manifestat dorinta de a-si vedea cei doi copii in ultimele doua luni, aflati in grija lui Madalin. Mihaela a plecat cu acestia zilele trecute pe litoral, anuntandu-si dorinta prin sms.

Madalin Ionescu s-a conformat cerintei acesteia, dar se plange ca, desi ii ofera un program stufos de vizita, ea nu a venit sa ii vada in ultima luna si jumatate.

„Acum i-a luat dupa o luna si jumatate. Intre timp s-a facut ancheta sociala la Madalin acasa, cum el a cerut in instanta si custodia lui Filip. Este o procedura standard, iar pe 30 august va fi infatisarea la Tribunal.

Initial, Filip nici nu mai voia sa se duca la Mihaela, dar intre timp Madalin l-a invatat ca este mama lui si ca trebuie sa o iubeasca. Si Stefania sufera ca Mihaela nu se comporta ca o mama adevarata, ea este adolescenta si ii simte lipsa in anumite momente”, a declarat o sursa din aproierea prezentatorului pentru Cancan.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu