Carusel Stiri Interne

Exclusiv! Revelion de basm pentru Madalin Ionescu

Scris de Administrator

Desi spune ca toate Revelioanele petrecute in compania Cristinei Siscanu si a copiilor sai au fost unele de vis, Madalin Ionescu isi aminteste in special de o vacanta de iarna petrecuta in Belgia. Multa zapada, oameni calzi si multe plimbari cu trenul au fost cateva dintre ingredientele vacantei perfecte.

Madalin-Ionescu-Cristina-Siscanu-Ionescu

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Se iubesc enorm, iar acest lucru se poate cu usurinta deduce din urmatoarea declaratie a lui Madalin: „Fiecare Revelion pe care l-am petrecut cu Cristina si cu copiii in ultimii ani a fost fabulos!”

Cu toate astea insa, o vacanta de iarna anume a ramas cel mai aproape de sufletul lui Madalin Ionescu. Este vorba de una petrecuta in Belgia, evident impreuna cu sotia lui, Cristina.

„Am petrecut la un moment dat sarbatorile de iarna in Belgia cu Cristina si a fost magic pentru ca ningea in toata Belgia. Noi am stat in Bruxelles, dar in fiecare zi ne urcam in cate un tren si asa am colindat cam toata Belgia. Orasele sunt foarte frumoase, belgienii sunt oameni foarte calzi, relaxati, nu au prejudecati si ne-am simtit foarte bine acolo. Am mancat scoici, fructe de mare, a fost nemaipomenit! Cred ca ala a fost cel mai frumos Revelion!”, ne-a declarat el.

Scrie un comentariu