News

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, casatoriti cel putin 5 ani. Asa prevede Carmen Harra

Scris de Alexandru Manea

Parapsihologul Carmen Harra ii vede pe Madalin sip e Cristina Siscanu casatoriti cel putin cinci ani. Aceasta considera ca abia dupa aceasta perioada vor intervene unele problem care ar putea duce la divort.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu s-au casatorit duminica trecuta la Palatul Stirbey si se pregatesc acum pentru luna de miere.

Carmen Harra, celebrul parapsiholog, face pronosticuri si spune, ca, in viziunea ei, cei doi vor fi feriti de probleme in cuplu in urmatorii cinci ani. Abia dupa aceea ei pot ajunge la divort.

„Este un tip fascinant, altruist si creativ. De multe ori este foarte onest si nu totdeauna castiga simpatia celorlalti, prin faptul ca spune adevarul“.

Cristina are o intuitie extraordinara. In general stie sa asculte problemele altora, se implica trup si suflet. Este calma, increzatoare in fortele proprii, loiala si foarte descurcareata.

Ea si cu Madalin se potrivesc de minune. Cristina ii da calmul si siguranta, echilibru. Exista o chimie incredibila in acest moment intre ei, insa ramane de vazut daca relatia va dura in timp. Sunt multe de discutat si aici intervin mai multi factori. Intre 4-6 ani pot aparea niste probleme“, a declarat Carmen Harra pentru „National“.

Mai multe detalii despre nunta lui Madalin Ionescu si a Cristinei Siscanu puteti citi aici.

Scrie un comentariu