Stiri Interne

Madalin Ionescu a dat petrecere pentru ruperea turtei fetitei sale

Scris de Administrator

Fericire mare in familia lui Madalin Ionescu si a Cristinei Siscanu. Fetita lor, Petra, a implinit un an, iar cei doi au organizat o petrecere cu zeci de invitati pentru ruperea turtei.

Madalin Ionescu a dat petrecere pentru ruperea turtei fetitei sale

Evenimentul a avut loc intr-un ballroom cunoscut din Bucuresti, iar invitatii au petrecut aproape ca la un botez. Dress-code-ul zilei a fost ales de Cristina, care le-a sugerat invitatilor sa poarte tinute in negru si roz. Si localul a fost decorat in aceleasi culori. De altfel, atat ea, cat si micuta, au purtat costumatii identice, compuse din body-uri negre si tutu-uri roz.

Tot roz au fost si cele doua torturi. Da, ati citit bine, doua. Pentru ca Petra a avut propria ei prajitura speciala, in care si-a bagat manutele fericita, iar invitatii s-au bucurat de un tort urias de trei etaje, decorat cu flori naturale.

Madalin Ionescu, tata pentru a treia oara! “Asteptam un bebelus!”

Ce a ales Petra de pe tavita?

Madalin si Cristina au respectat traditia si, in momentul in care nasa i-a rupt Petrei turta deasupra capului, i-a taiat si cateva suvite din par. Micuta a avut la dispozitie si o tavita din care a trebuit sa aleaga trei obiecte, asa cum se obisnuieste. Prima ei alegere a fost cel putin surprinzatoare: o legitimatie de politist, pusa la dispozitie de fosta sotie a lui Christian Sabbagh, Louise. Urmatoarele obiecte pe care Petra a pus mana, au fost un microfon si bani. Daca sunt adevarate zicalele populare, atunci ne asteptam ca fiica lui Madalin si a Cristinei ori sa lucreze in politie, ori sa calce pe urmele parintilor ei si sa aiba o cariera in showbiz.

1 comentariu

Scrie un comentariu