News

Neaga ca ar fi depedent de cocaina, insa fotografiile vorbesc de la sine! Macaulay Culkin vomita pe strada!

Scris de Christian Stan

Saptamana trecuta tabloidul american ” The National Enquirer” publica un articol prin care se preciza ca Macaulay Culkin mai are doar sase luni de trait. Se preciza in reportajul respectiv ca starul este dependent de heroina si ca starea lui este jalnica. Reprezentantii actorului au negat totul, insa aceste fotografii vorbesc de la sine.

Paparazzi l-au surprins vinerea trecuta pe Macaulay Culkin in fata Chateau Marmont din Los Angeles chiar in momentul in care actorului i se facuse rau si incepuse sa vomite langa un gard viu de langa un garaj.

Actorul arata deplorabil in aceste fotografii, care au fost realizate la doar cateva zile dupa ce tabloidul „The National Enquirer” publica un articol din care reiesea ca soarta starului din „Home Alone” este pecetluita din pricina dependentei de heroina. Se preciza in acel articol ca dependenta il costa pe Macaulay 6000 de dolari pe luna si ca starea lui de sanatate este atat de proasta incat in maxim sase luni va deceda.

Reprezentantii fostului actor s-au grabit sa nege speculatiile articolului, insa fotografiile de mai sus demonstreaza contrariul. Macaulay, care acum lucreaza ca un DJ, este palid si abia se mai poate tine pe picioare…

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu