Stiri externe

Macaulay Culkin a devenit tată la 40 de ani

Scris de Ana Kozma

Macaulay Culkin, puștiul minune din seria Singur Acasă, a devenit pentru prima oară tată la vârsta de 40 de ani. După o viață extrem de zbuciumată, actorul și-a găsit în sfârșit liniștea și echilibrul.

Macaulay Culkin a devenit tată la 40 de ani

Cu siguranță ni-l aducem cu toții aminte pe Macaulay Culkin drept copilul minune din legendara serie Singur Acasă. Anii au trecut însă, iar Macaulay nu mai e demult un copil. A avut un parcurs zbuciumat, perioade lungi în care a fost dependent de substanțe interzise, însă viața lui pare că a intrat acum pe un făgaș normal. Actorul și partenera sa, Brenda Song, au devenit recent pentru prima oară părinți.

Macaulay Culkin este tată la 40 de ani. Are un băiețel pe care Brenda l-a adus pe lume în urmă cu câteva zile. Cel mic poartă numele Dakota, un omagiu adus surorii actorului. Aceasta a murit în anul 2008, la doar 29 de ani, în urma unui accident rutier.

Macaulay Culkin și Brenda Song s-au cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale peliculei Changeland. Formează un cuplu discret și preferă să țină mai mult pentru ei detaliile vieții lor private.

Cei doi mai au acasă câteva animale de companie. Trei pisici (Apples, Dude și Santa), pești, un papagal și un câine Shiba Inu.

Macaulay Culkin, din nou Singur Acasa, pentru Google – VIDEO

Scrie un comentariu