Stiri externe Style Radar

S-a sinucis designerul L’Wren Scott, iubita lui Mick Jagger! Avea datorii de 6 milioane $!

Scris de Christian Stan

Designerul L’Wren Scott si-a pus capat zilelor dupa ce s-a confruntat in ultima perioada cu mari probleme financiare. Cu toate ca iubitul sau este Mick Jagger, L’Wren n-a vrut sa apeleze la acesta pentru a-si stinge datoriile de peste 6 milioane de dolari si s-a sugrumat in apartamentul sau din New York.

l'wren

Doliu in lumea modei dupa ce s-a confirmat ca designerul L’Wren Scott (49 ani) si-a pus capat zilelor in apartamentul ei din Manhattan. Aceasta a fost gasita fara suflare de un asistent personal, care a chemat imediat ambulanta. Daca in momentul gasirii L’Wren era inconstienta, decesul a fost pronuntat atunci cand paramedicii au ajuns la locatie.

l'wren3

L’Wren, care avea o relatie cu Mick Jagger inca din 2001, a fost un model de succes si si-a fondat propria ei casa de moda in anul 2006. Odata cu criza financiara, business-ul lui L’Wren s-a afundat de la un an la celalalt in tot mai multe datorii. Conform unor documente din Octombrie 2013, compania ei avea un deficit de 5,8 milioane de dolari, iar datoriile fata de creditori se ridicau la 7,4 milioane de dolari. In anul 2009, datoriile lui L’Wren ajungeau la 2,1 milioane de dolari si au crescut pana la 3 milioane de dolari in 2010.

Problemele financiare au fost si motivul pentru care L’Wren s-a retras de la London Fashion Week, de la inceputul lunii februarie. L’Wren trebuia sa-si prezinte noua colectie, insa a motivat retragerea pe faptul ca materialele special comandate au ajuns prea tarziu ca sa mai fie cusute.

In ciuda faptului ca numeroase vedete au purtat hainele ei, printre care si Amy Adams sau Sarah Jessica Parker, pur si simplu propunerile lui L’Wren nu au fost placute de publicul larg, iar femeile erau retincente sa plateasca intre 1500 si 3000 de dolari pe o rochie ce purta semnatura ei.

l'wren4

Mick Jagger se afla in Australia si se pregateste de debutul unui turneu alaturi de trupa Rolling Stones cand a aflat vestea. Acesta a fost socat de cele aflate si se banuieste acum ca turneul va fi anulat.

Sinuciderea lui L’Wren este cu atat mai ciudata cu cat Mick Jagger avea toate resursele financiare necesare pentru a-i acoperi datoriile. Chiar daca formeaza un cuplu inca din 2001, se pare ca designerul s-a incapatanat si nu a apelat la iubitul ei pentru ajutor. Drept urmare, a ajuns sa sufere de o grava depresie si si-a pus singura capat zilelor.

Scrie un comentariu