Evenimente

Luviane Atelier de Parfumerie a lansat parfumul Reverie

Scris de Alexandru Manea

La ceas aniversar, la celebrarea celor 5 ani de activitate, Luviane Atelier de Parfumerie a lansat parfumul Reverie, al doilea din colectia Florile Reginei.

Luviane Atelier de Parfumerie a lansat parfumul Reverie

Reverie este un parfum seducator in primul rand pentru ca mirosul de tuberoze este hipnotic si coplesitor prin complexitatea lui atingand note untoase, de piele, mentol, cauciuc si pamant pana la miros de piele de femeie si de portocale. Acordul de note de baza balsamice confera caldura solara ce este contrastata subtil de notele lemnoase, de cele de rom si de tabac.

Editia de lux a parfumului este una aniversara, cu recipiente luxuriante, Luviane Atelier de Parfumerie aniversand in curand 5 ani. Colectia Florile Reginei este dedicata Reginei Maria a Romaniei, fiecare parfum avand in prim plan cate o floare preferata a Reginei, dar urmarind sa surprinda si o latura a personalitatii acesteia. Daca primul parfum al colectiei, Violete, este despre profunzime si o oarecare maturitate a femeii, Reverie este despre frumusete si capacitatea de seductie printr-o atitudine feminina, fiind un parfum ce invoca iubirea.

Imaginea parfumului este Oana Cristina Tanase, o mare admiratoare a Reginei Maria si aidoma ei, o romantica vesnic indragostita de flori, dar si o iubitoare a parfumurilor marca Luviane Atelier de Parfumerie. Oana este fotograf si scriitoare de carti pentru copii, o visatoare ce traieste povestile in fiecare zi.

„Parfumier te nasti si nu devii, asa cum te nasti compozitor si este nevoie de ceva mai mult decat un simt al mirosului mai dezvoltat. Este o alchimie a simturilor, o simfonie a acordurilor parfumate, exact ca in muzica.” (Iulia-Victoria Neagoe)

Reverie  fost lansat in cadrul unui eveniment care a avut loc joi, 27 septembrie, intr-un cadru boem si luxuriant in restaurantul hotelului Domenii Plaza by Residence Hotels alaturi de persoane publice, colaboratori si prieteni. Evenimentul a fost unul multisenzorial, atingand toate simturile. Momentele artistice sustinute de Razvan Popovici, Cristiana Mihart si Mara au delectat publicul si au sustinut emotia generata de moleculele olfactive. Vedete precum Adina Halas, Eli Roman, Nuami Dinescu, Ozana Barabancea, Ela Craciun, Alin Galatescu, Daniela Nane si altii s-au bucurat de toate momentele experientei, savurand un pahar de Roze de Samburesti. Boabele de cafea, au facut drum lung, pentru a se regasi in sortimentul Noblesse al cafelelor SwitchMORN si a incanta olfactiv cele mai pretentioase senzatii. Astfel, i-a revenit misiunea, pe langa cea de a trezi simturile, sa restarteze senzatiile olfactive date de notele puternice si nobile ale parfumului Reverie.

In cadrul evenimentului a fost prezentat si clipul oficial al parfumului Reverie. Filmarile clipului au fost realizate de Vutcariov in locuri iubite de Regina Maria, cum este Palatul Mogosoaia dar si in locuri inspirate de Regina, cum sunt Arc de Triomphe by Residence Hotels si terasa Astrodom, plina de flori ce se intind delicat in contemplarea apusului. Pornind de la analogia intre notele olfactive si notele muzicale, Iulia-Victoria Neagoe si-a dorit ca parfumul Reverie sa se contopeasca in acorduri de viola si pian, ceea ce a condus la colaborarea cu Razvan Popovici – SONORO si pianista Cristiana Mihart care sustin acordurile clipului de lansare al parfumului.

Parteneri ai evenimentului: Domenii Plaza by Residence Hotels, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, SwitchMORN

Despre Luviane Atelier de Parfumerie

Luviane Atelier de Parfumerie este un brand romanesc de parfumerie artizanala de lux, care din 2013 si pana acum a reusit sa surprinda publicul din zona parfumeriei de nisa cu parfumuri create exclusiv din esente naturale. Colectiile exclusiviste precum Miresme Romanesti, DOR sau Florile Reginei sunt inspirate din lucruri autentice de viata, din mitologie si simboluri romanesti, din natura si de fapt din iubire pentru tot ceea ce inseamna emotii si amintiri olfactive.

Iulia-Victoria Neagoe, „nasul” din spatele brandului compune acorduri parfumate inca din copilarie, exersand arta parfumurilor si invatand secretele maestrilor parfumieri atat in ateliere artizanale cat si intr-un cadru mai riguros cum este cel universitar, unde a studiat bio-chimie si Aromacologie.

Scrie un comentariu