Stiri externe

Lupita Nyong’o a purtat rochie cu perle fake la Oscaruri

Scris de Administrator

Rochia purtata de Lupita Nyong’o la Oscarurile de anul acesta a starnit o multime de controverse. A fost furata din camera de hotel a actritei, apoi gasita, iar acum s-a aflat ca insusi hotul a inapoiat-o, dupa ce a aflat ca cele 6000 de perlele cu care este acoperita sunt… fake!

lupita-nyongo

Hotul care a furat rochia pe care Lupita Nyong’o a purtat-o la Premiile Oscar de anul acesta a adus-o inapoi la hotelul actritei pentru ca ar fi descoperit ca perlele cu care este acoperita sunt fake. Cel putin asa se pare ca ar fi spus insusi hotul, care, dupa ce a facut aceasta descoperire dezamagitoare, a sunat la redactia publicatiei americane TMZ si a dat instructiuni precise despre locul in care lasase rochia furata.

lupita-nyongo1

Hotul a povestit ca a furat rochia Lupitei tentat de faptul ca usa camerei sale era deschisa. A luat apoi doua perle de pe ea, le-a dus la un specialist pentru a le verifica, iar acolo a aflat cu stupoare ca erau fake.

Rochia este realizata de catre designerul Francisco Costa pentru Calvin Klein si se spune ca valoreaza 150.000 de dolari tocmai fiindca este acoperita cu peste 6000 de perle.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu