News

Exclusiv! Luminita Anghel:”Plecam in vacanta la Zurich si la Barcelona”

Scris de Christian Stan

Vedetele se pregatesc de vacanta, iar Luminita Anghel va pleca cateva weekenduri in strainatate, la Zurich si Barcelona. Cand vine vorba de vacante cu cortul, vedeta recunoaste pentru D-Paparazzi ca nu ii place pentru ca este sclifosita si uraste insectele.

Luminita Anghel asteapta cu nerabdare vacanta si a declarat pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D ca abia asteapta sa plece cateva weekenduri departe de casa.

„Vrem sa plecam un weekend la Zurich, in Elvetia, iar apoi inca un weekend la Barcelona. De data aceasta o sa plecam fara copii. Impreuna cu copiii nostri o sa plecam in august in Bulgaria. Este pentru prima data cand fac vacanta in Bulgaria”, spune Luminita Anghel.

„Am fost o singura data in vacanta cu cortul, insa nu mi-a placut. Eu sunt mai sclifosita asa si nu imi plac insectele. A fost o experienta pe care nu as mai repeta-o”, continua Luminita.

„Prima tara pe care am vizitat-o a fost Germania, imediat dupa Revolutie. Apoi prin 1993 am fost in Spania, la Madrid. Imi amintesc cu drag de primele mele iesiri in strainatate”, mai spune cantareata.

Intrebata daca atunci cand isi alege o destinatie de vacanta alege confortul sau aventura, Luminita recunoaste ca pune mai degraba pret pe confort.

„Confortul primeaza de fiecare data cand imi aleg destinatia de vacanta. Aventura pentru mine s-a terminat de cand aveam 17 ani”, mai declara artista.

Interviul poate fi urmarit in editia de duminica a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, cu incepere de la ora 19:45.   

Scrie un comentariu