ADPM Beauty

Lumenis One, tehnica revolutionara de epilare definitiva care te scapa de toate problemele pielii!

Scris de Administrator

La inceput de toamna, specialistii de lla Michelle anti-ageing & dental clinic, deschid sezonul epilarii definitive si nu numai. Acestia iti recomanda tehnica revolutionara Lumenis One, care nu doar ca te scapa definitiv de parul nedorit, ci te si face sa uiti de numeroase probleme aparute la nivelul pielii.

lumenis-one

De cate ori nu ai fost nevoita sa renunti la hainele tale preferate datorita pilozitatii excesive? De cate ori nu ai fost nevoita sa folosesti trucuri cosmetice pentru acoperirea imperfectiunilor cauzate de diversi factori de agresiune? Este vorba despre acele “pete” provocate de soare, numite pete pigmentare, despre vasele de sange sparte de la nivelul pometilor, nasului sau despre acnee – una dintre cele mai frecvente boli de piele, acestea afectandu-ti de multe ori nu doar fizicul, ci pana si psihicul!

Toamna aceasta deschide sezonul epilarii definitive si nu numai!

Michelle anti-ageing & dental clinic recomanda epilarea definitiv, prin terapia cu laser si IPL, LUMENIS ONE.

lumenis-one2

 

Ce este Lumenis One?

Este un proces tehnologic avansat care combina Laser-ul cu Lumina Inalt Pulsata, avand performante de neegalat in fotointinerire, epilare definitiva, tratament pentru leziunile vasculare, cuperoze, pete pigmentare si cicatrici.

Cea mai revolutionara tehnica in domeniul infrumusetarii, existand doar 12 astfel de aparate la nivel mondial, ofera un spectru larg de energie folosit intr-o gama larga de aplicatii, oferind o combinatie superioara de putere, precizie si versatilitate.

Care sunt beneficiile tratamentelor cu Laser si IPL?

Datorita tehnologiei inovative, Lumenis One foloseste lumina „inteligenta” a laserului pentru imbunatatirea aspectului tegumentelor. Tratamentele non-invazive sunt sigure si eficiente pentru orice pacient, indiferent de varsta sau sex.

Tehnologia IPL ofera o abordare blanda, neinvaziva a diverselor probleme cutanate cu un minim de durere sau in unele situatii chiar fara durere si fara o deteriorare a aspectului pielii. Tratamentele nu sunt urmate de intreruperea activitatii si nu produc efecte secundare.

lumenis-one1

Ce trateaza terapia cu Laser si IPL?

Unitatea celor doua tehnologii ajuta la tratarea urmatoarelor afectiuni:

– eliminarea definitiva a parului nedorit

– tratamentul hemangioamelor si a altor pete vasculare

– tratamentul cicatricilor rosii, marite de volum

– tratamentul cuperozei, venectaziilor

– tratamentul petelor cafenii produse de soare pe ten

– tratamentul tatuajelor negre, verzi sau rosii

– tratamentul fotoimbatrinirii premature a pielii.

LUMENIS ONE reda prosptimea corpului tau: RAPID, EFICIENT, NEDUREROS!

Scrie un comentariu