News Stiri externe

Luke Perry, actorul din Beverly Hills 90210, a suferit un atac cerebral! Starea lui este instabila!

Scris de Christian Stan

Actorul Luke Perry, cel care in tinerete a devenit cunoscut dupa ce l-a jucat pe Dylan in serialul „Bevery Hills 90210”, a fost internat de urgenta la un spital din Los Angeles, dupa ce a suferit un infarct. Starea lui de sanatate este inca necunoscuta.

Actorul Luke Perry din „Beverly Hills 90210”, acum in varsta de 52 de ani, a fost spitalizat de urgenta dupa ce a suferit un atac cerebral in casa lui din Sherman Oaks, Los Angeles. Apelul catre 911 a fost facut la ora 9:40 dimineata, iar ulterior echipajele medicale s-au indreptat spre casa actorului.

Acesta a fost internat de urgenta intr-un spital din apropiere, insa nu se cunosc deocamdata informatii suplimentare despre starea lui de sanatate. PR-ul actorului a declarat presei ca „Luke Perry se afla internat si este sub observatia medicilor”.

Luke a suferit un atac de cord la doar o zi dupa ce FOX Studios a anuntat ca va relua serialul „90210” ca o mini-serie de doar 6 episoade, ce va avea premiera in aceasta vara. Foarte multi actori din cast-ul initial isi vor relua rolurile care i-au facut faimosi. Printre acestia nu se afla insa nici Luke Perry si nici Shannen Doherty.

Scrie un comentariu