News Stiri externe

Luke Perry, actorul din Beverly Hills 90210, a suferit un atac cerebral! Starea lui este instabila!

Scris de Christian Stan

Actorul Luke Perry, cel care in tinerete a devenit cunoscut dupa ce l-a jucat pe Dylan in serialul „Bevery Hills 90210”, a fost internat de urgenta la un spital din Los Angeles, dupa ce a suferit un infarct. Starea lui de sanatate este inca necunoscuta.

Actorul Luke Perry din „Beverly Hills 90210”, acum in varsta de 52 de ani, a fost spitalizat de urgenta dupa ce a suferit un atac cerebral in casa lui din Sherman Oaks, Los Angeles. Apelul catre 911 a fost facut la ora 9:40 dimineata, iar ulterior echipajele medicale s-au indreptat spre casa actorului.

Acesta a fost internat de urgenta intr-un spital din apropiere, insa nu se cunosc deocamdata informatii suplimentare despre starea lui de sanatate. PR-ul actorului a declarat presei ca „Luke Perry se afla internat si este sub observatia medicilor”.

Luke a suferit un atac de cord la doar o zi dupa ce FOX Studios a anuntat ca va relua serialul „90210” ca o mini-serie de doar 6 episoade, ce va avea premiera in aceasta vara. Foarte multi actori din cast-ul initial isi vor relua rolurile care i-au facut faimosi. Printre acestia nu se afla insa nici Luke Perry si nici Shannen Doherty.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu