Stiri externe Video

Luke Perry a fost uitat de organizatorii Oscar

Scris de Ana Kozma

Billie Eilish a cantat duminica noapte, in cadrul galei Oscar, o piesa tribut pentru personalitatile care au trecut in nefiinta anul trecut. Din pacate insa, regretatii Luke Perry si Cameron Boyce nu au fost inclusi in acest moment in memoriam.

Luke Perry a fost uitat de organizatorii Oscar

Unul dintre cele mai emotionante momente din cadrul galei de decernare a Premiilor Oscar 2020 a fost cel In Memoriam. Billie Eilish a fost aleasa de organizatori pentru a interpreta piesa Yesterday a celor de la Beatles, o piesa tribut pentru personalitatile care au trecut in nefiinta in anul 2019.

Din pacate insa, oricat de emotionant a fost momentul in sine, toata lumea a observat o gafa de proportii. Numele regretatilor Luke Perry si Cameron Boyce nu a aparut pe panoul In Memoriam.

Luke Perry, indragit de o lume intreaga gratie rolurilor sale din seriale precum Beverly Hills 90210 sau Riverdale, a murit anul trecut. Avea doar 52 de ani, iar cauza decesului a fost un atac cerebral.

Cameron Boyce avea doar 20 de ani cand s-a stins din viata in urma unor convulsii. Era cunoscut pentru rolurile sale din productiile Jessie si Descendants by Disney.

Nu putini au fost aceia care au reactionat in mediul online, deranjati de faptul ca Luke Perry si Cameron Boyce nu au fost inclusi in momentul In Memoriam.

In memoriam Luke Perry, rebelul dupa care au suspinat fetele din lumea intreaga!

Scrie un comentariu