Stiri Interne

Are o minunatie de fetita! Luiza Costan si-a botezat copilul!

Scris de Alexandru Manea

Luiza Costan, fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1, si-a botezat fetita. Emma a fost crestinata la Brasov, orasul in care vedeta TV locuieste alaturi de sotul ei, iar petrecerea a avut loc intr-un hotel de lux.

luiza-costan-fetita

Luiza Costan (fosta Bogdan), si-a botezat weekendul trecut fetita. Emma a fost crestinata intr-o biserica din Brasov, orasul in care vedeta TV a ales sa locuiasca permanent alaturi de sotul ei, Calin.

La eveniment au luat parte rude si prieteni apropiati, precum si catova din fostii ei colegi de munca. Luiza a devenit mama in urma cu trei luni si jumatate.

La acea data, ea si-a anuntat prietenii de pe Facebook spunand: „De duminica am cel mai frumos job din lume: sunt mama!”.

luiza-costan-fetita-1

 

Luiza era pana anul trecut una din cele mai discrete, dar si mai promitatoare prezentatoare ale stirilor sportive de la Antena 1. Frumusica si cu mult bun simt, Luiza incepuse sa fie din ce in ce mai prezenta la evenimentele mondene sau in reviste, imbracata tot timpul elegant.

Casatoria cu omul de afaceri Calin Costan a facut-o insa sa isi schimbe prioritatile in viata. De dragul familiei, Luiza s-a mutat definitiv la Brasov renuntand astfel la job-ul de la Antena 1.

Scrie un comentariu