Star Radar

Top 5 lucruri pe care nu le stiati despre Amal Alamuddin, viitoarea sotie a lui George Clooney!

Scris de Administrator

Despre Amal Alamuddin, actuala logodnica a lui George Clooney, se stie deja ca trebuie sa fie o femeie cu totul speciala, avand in vedere ca, in doar cateva luni, a reusit sa-l convinga pe eternul si cel mai ravnit burlac al Hollywood-ului sa o ceara de sotie! Dar iata in continuare cateva lucruri mai putin stiute despre frumoasa Amal…

amal-alamuddin

Dupa un mariaj de aproximativ 4 ani, in urma caruia si-a jurat ca nu se va mai casatori vreodata, dar si mai multe relatii esuate, George Clooney se pare ca a gasit-o pe femeia care l-a facut sa o ceara de sotie. Actorul s-a logodit cu noua sa iubita, Amal Alamuddin, si planuieste sa-si petreaca tot restul vietii cu aceasta. Asa cum era de asteptat, frumoasa Amal a intrat in vizorul presei internationale, iar lumea este curioasa sa afle cat mai multe lucruri despre ea.

amal-alamuddin1

Nu este doar o femeie frumoasa! Conform profilului ei de pe platforma LindedIn, este o foarte bine vazuta avocata in Londra, specializata in drept international, criminalistica, drepturile omului si extradare. De parca toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Amal Alamuddin a urmat cursurile Universitatii Oxford pana sa isi ia Masteratul in Drept la Universitatea New York.

amal-alamuddin2

In anul 2011, Amal Alamuddin a facut parte din echipa de avocati care l-au aparat pe Julian Assange, fondatorul Wikileaks, in cadrul procedurilor de extradare.

amal-alamuddin3

S-a nascut in Beirut, a crescut in Marea Britanie si vorbeste fluent trei limbi straine: engleza, franceza si araba.

George Clooney's rumored lawyer girlfriend Amal Alamuddin checks out of there hotel leaves separately in New York City

Inteligenta o mosteneste din familie! Mama lui Amal, Baria, este jurnalist si om de televiziune extrem de apreciat si a luat, de-a lungul timpului, interviuri unor personalitati de seama precum Indira Ghandi, Fidel Castro, Tony Blair si Margaret Thatcher.

amal-alamuddin5

George Clooney nu este nici pe departe singurul care ii admira frumusetea. Anul trecut, a fost clasata pe primul loc al topului „21 Hottest Barristers in London”. In plus, stie sa se imbrace si nu adopta tinute monotone, asa cum poate ne-am astepta de la o femeie cu un job atat de serios, ci prefera outfit-urile indraznete, colorate,sexy si cu imprimeuri interesante.

Scrie un comentariu