News

Secretul unei casnicii longevive, in viziunea lui Lucian Mandruta

Scris de Alexandru Manea

Desi casnicia lui a trecut printr-un impas in urma cu doi ani, Lucian Mandruta spune ca a gasit secretul longevitatii in cuplu: ignoranta. Oricat de ciudat ar suna, aceasta i-ar tine aproape pe cei care se iubesc pana la sfarsitul vietii.

Daca sunteti in cauitarea secretului longevitatii in cuplu, atunci luati aminte la ce declara Lucian Mandruta pe contul lui de Facebook.

Jurnalistul a adus in discutie problema despartirilor si divorturilor si a spus ca, din punctul lui de vedere, pentru a ajunge sa stai cu persoana iubita pana la sfarsitul vietii, conform juramintelor de la cununie, trebuie sa fii putin indiferent.

Prin indiferenta, cei doi soti nu ajung sa se cunoasca in totalitate iar acest lucru ii va tine aproape cat mai mult timp.

„Casniciile fericite se bazeaza pe ignoranta. Oamenii care se iubesc pana la capatul vietii sunt doar cei care nu ajung sa se cunoasca niciodata. Eu pariez pe ignoranta, pentru ca cere cel mai mic efort!”, a declarat el.

In urma cu doi ani, Lucian Mandruta a fost surprins de paparazzi in compania unei domnisoare blonde despre care s-a spus ca ii este amanta.

Cei doi au fost fotografiati impreuna in mai multe locuri si chiar in masina sarutandu-se.

Cu putin timp inainte ca revista Ciao sa apara pe piata si sa prezinte dovada relatiei extraconjugale a vedetei Antena 1, Lucian Mandruta a aparut pe post la Observator si si-a cerut scuze in public pentru ce avea sa apara in presa, devenind prima vedeta care si-a recunoscut o relatie amoroasa inainte ca fotografiile sa apara in presa.

Scrie un comentariu