Stiri externe Style Radar

Louis Vuitton lanseaza geanta-televizor! Iata cum este posibil!

Scris de Ana Kozma

Designer-ul Nicolas Ghesquiere are planuri mari in ceea ce priveste colaborarea lui cu celebrul brand Louis Vuitton, sub umbrela caruia vrea sa lanseze geanta-televizor!

Louis Vuitton lanseaza geanta-televizor! Iata cum este posibil!

Nicolas Ghesquiere vrea sa revolutioneze industria accesoriilor lansand, sub umbrela brand-ului Louis Vuitton, geanta-televizor!

Louis Vuitton a lansat gentuta pentru ruj! Iata noua moda!

Ineditul accesoriu a putut fi vazut deja in cadrul fashion show-ului Louis Vuitton Resort 2020. Este vorba despre gentute chic cu mini-ecrane pe lateral.

Numite „Canvas of the Future”, aceste genti sunt deocamdata la nivelul de prototip, iar ecranele sunt realizate cu ajutorul tehnologiei AMOLED, aceeasi folosita pentru smartphone-uri. De asemenea, au o rezolutie de 1920 x 1440.

Louis Vuitton lanseaza casti wireless de lux! Iata cat costa!

Tinta brand-ului Louis Vuitton este, dupa cum s-a dezvaluit printr-un recent comunicat de presa, sa combine ideea de geanta cu cea de smartphone.

Nu este insa pentru prima oara cand aceasta idee apare in fashion show-urile Louis Vuitton. In octombrie 2007, in candrul prezentarii de primavara/vara 2008, Marc Jacobs a urcat pe catwalk o gentuta cu ecran tv.

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu