Stiri Interne

Loredana va cânta cu Iulia Vântur în India? VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Loredana și Iulia Vântur au lansat aproape simultan propriile videoclipuri filmate în India și nu exclud o colaborare în viitorul apropiat, mai ales că ambele sunt atât de atașate de această țară.

Loredana va cânta cu Iulia Vântur în India?

Loredana și Iulia Vântur au lansat aproape simultan videoclipuri filmate în India. Avatar, noua piesă a Loredanei, beneficiază de un clip filmat în timpul vacanței în India a artistei. Iulia, la rândul său, a înregistrat o piesă în limba hindi, ce beneficiază și ea de un videoclip.

Cum cele două vedete se cunosc de ani buni și țin și acum legătura. Mai mult, Loredana nu exclude posibilitatea de a înregistra cu Iulia o colaborare muzicală, mai ales că este și ea îndrăgostită de India.

“De ce nu? Sunt foarte fericită pentru ea și chiar eram acolo, în India, când și-a lansat un single și i-am urat mult succes. M-a impresionat foarte tare tenacitatea și consecvența cu care ea a reușit să se impună într-o țară atât de mare”, ne-a declarat Loredana, completând că se simte extrem de atrasă de India și că, i-ar plăcea ca, la un moment dat, să locuiască mai mult timp în acele locuri, a declarat Loredana pentru Libertatea.

Scrie un comentariu