News

Loredana si Nicoleta Luciu, traumatizate de bustul lor proeminent

Scris de Administrator

Loredana Groza si Nicoleta Luciu au avut probleme in adolescent din pricina sanilor dezvoltati. Cantareata spune ca si-i ascundea sub nivelul bancii de la scoala iar Nicoleta statea mai tot timpul cocosata pentru ca bustul ei sa nu iasa prea mult in evidenta.

Loredana Groza a trait momente dificile in adolescenta cand era complexata de bustul ei, mai dezvoltat decat al colegelor de la scoala. Cantareata, nascuta si crescuta la Onesti, povesteste cum se ghemuia sub nivelul bancii pentru a nu fi tinta privirilor colegilor si a profesorilor.

„La scoala stateam cu sanii pe sub banca. Cand eram mica eram stresata ca nu imi cresc, apoi au crestut prea mult. La 20 de ani am purtat primul sutien. De gura unei prietene mi-am cumparat asa ceva”, a povestit ea in Playboy.

Nicoleta Luciu este considerata una din cele mai frumoase femei din Romania. Sanii naturali i-au propulsat cariera, trecand de la Miss Romania, la Playboy, la Teo si apoi in telenovelele de la  Acasa.

Ea isi aminteste ca, in adolescenta, avea complexe din cauza sanilor.“Am avut complexe in adolescenta. Din cauza sanilor, stateam mai cocosata. Doar la prezentari si  castinguri mergeam dreapta. In timp m-am educat, acum stau tot timpul dreapta. Si as fi vrut sa fiu mai inalta, a declarat ea in urma cu ceva timp.

Probleme din adolescenta au fost rezolvate odata cu lansarea fiecareia in showbiz. Loredana a cunoscut succesul fulminant inca de la varsta de 16 ani cu hitul “Buna seara, iubite!”, iar Nicoleta Luciu in 1999 cand a castigat Miss Romania.

Cu toate acestea, in timp ce Nicoleta si-a construit o cariera de succes pe seama sanilor, Loredana a ales sa isi micsoreze bustul, pe cale chirurgicala, in urma cu zece ani.

Scrie un comentariu