Stiri Interne

Loredana, imagini de vis din India. Se pregătește pentru un festival de yoga!

Scris de Alexandru Manea

Loredana se află în această perioadă în vacanță în India. Este a doua experiență de acest tip a vedetei, ea pregătindu-se de această dată inclusiv pentru un festival internațional de yoga, al cărui ambasador este.

Loredana, imagini de vis din India. Se pregătește pentru un festival de yoga!

Loredana a revenit în India pentru o nouă vacanță și o nouă experiență de neuitat. După ce anul trecut a vizitat Udaipur și a făcut chiar și baie în fluviul Gange pentru purificare, așa cum prevede tradiția, de această dată artista vizitează Jaipur, cel supranumit Orașul roz.

Spectaculoase sunt nu doar locurile pe care le descoperă ci și vestimentațiile tradiționale pe care le poartă îndrăgita artistă. Dovadă și fotografiile pe care le-a postat pe paginile sale de socializare.

Odată revenită în țară, Loredana va participa la un festival internațional de muzică și meditație, intitulat Daikini Festival, al cărui ambasador yoga este. Daikini Festival este primul festival unde comunitatea yoga va putea împărtăși pasiunea desăvârșită fizică și spirituală

„Am început să flirtez cu yoga de mai mult timp, dar acum o fac mai intens. Te ajută să scapi și de stres și vă recomand și vouă. Yoga în România a avut niște conotații destul de negative, datorită unor povești mai mult sau mai puțin adevărate. Cred că oricine ar trebui să facă dimineața „salutul soarelui”. Îmi place să combin yoga cu sport, pilates și alergare”, a declarat Loredana Groza, conform Libertatea.

Viata ca in filme:)🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘❤❤❤❤~Loredana #jaipur #love #lori #loredana

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

Scrie un comentariu