Stiri Interne

Loredana îl aduce în România pe Dalai Lama?

Scris de Alexandru Manea

Loredana a avut ocazia să îl întâlnească personal pe călugărul Dalai Lama în cadrul vacanței sale spirituale ce a avut loc în India. Artista spune că va face tot posibilul să îl aducă în România pe liderul spiritual al budiștilor din Tibet.

Loredana îl aduce în România pe Dalai Lama?

Loredana a avut parte de o vacanță spirituală de aproape o lună de zile în India. Artista a ajuns chiar și în Tibet unde a avut ocazia să îl întâlnească personal pe Dalai Lama al XIV-lea, pe numele său real Tenzin Gyatso, liderul spiritual al budiștilor din Tibet.

Artista s-a fotografiat alături de acesta și a declarat că va face tot posibilul să îl aducă în România în cadrul unui mare eveniment spiritual.


”Mi-am dorit mult să-l întâlnesc pe Dalai Lama. Voiam să-i spun că-l iubesc şi voiam să simtă că dragostea mea vine din ceea ce am învăţat de la EL. Să-i dăruiesc puţin din ceea ce, cu ajutorul lui, am învăţat să primesc de la oamenii buni care inspiră şi mă însoţesc în viaţă şi pe scenă. Iubirea şi compasiunea sunt necesare, nu luxul. Fără umanitate nu putem supravieţui. Zilele trecute, când l-am întâlnit mi-a dat o misiune şi voi face tot ce ţine de mine pentru că Dalai Lama să vină în România. Cu dragoste, din inimă”, a declarat ea pe pagina sa de socializare.


Loredana a petrecut o vacanță de aproape o lună în India, unde a vizitat, printre altele, orașul Jaipur și a ajuns și la templele budiste din Tibet.

Scrie un comentariu