News

Loredana i-a cantat lui Van Damme Imnul Statiunii Mamaia!

Scris de Alexandru Manea

Placut sau detestat, Imnul Statiunii Mamaia, piesa „Viva Mamaia!” a ajuns si la urechile celebrului Jean-Claude Van Damme. Loredana i-a cantat piesa actorului in cadrul unui eveniment Fashion TV desfasurat la Cannes.

loredana-vandamme

Radu Mazare si-a propus sa promoveze statiunea Mamaia cu orice pret anul acesta. In acest sens, a investit intr-o piesa interpretata de Loredana, Alex Velea si Cabron.

„Viva Mamaia” are scopul de a atrage atentia tuturor asupra distractiei de pe litoralul romanesc. Si cum principala tinta o reprezinta turistii straini, melodia a inceput sa fie difuzata si peste hotare.

Astfel se face ca Loredana a ajuns sa o cante in cadrul unui eveniment organizat de Fashion TV la Cannes, la care a participat si Jean-Claude Van Damme.

Actorul nu a inteles mai deloc mesajul piesei, insa a fost cu siguranta impresionat de show-ul si de dezinvoltura artistei (Foto: Libertatea).

In cadrul evenimentului marca Fashion TV, Catalin Botezatu a prezentat o colectie vestimentara inspirata din atmosfera retro a filmului „Marele Gatsby”.

Scrie un comentariu