Stiri Interne

Loredana, profa de muzica! Afla cat costa o ora privata de studiu cu artista!

Scris de Christian Stan

Loredana este „profa de muzica” nu numai pentru elevii de la „Vocea Romaniei” ci poate fi profa de muzica pentru orice persoana care isi doreste sa invete tainele meseriei de muzican si se inscrie la „Wonderstudio”. Cantareata si-a deschis zilele trecute propria ei scoala de muzica, iar preturile sunt foarte avantajoase.

loredana-scoala-de-muzica

Loredana... preda muzica si in privat. Cantareata tocmai si-a deschis scoala „Wonderstudio- Atelierul de Voce”, acolo unde preda cursuri de Complete Vocal Tehnic alaturi de asociata sa, Lucia Ciubotaru. Aceasta din urma este profesor autorizat pentru cursurile CVT si are in CV studii la Conservatorul din Utrecht (Olanda) si la cel din  Copenhaga (Danemarca). Totodata, Lucia detine patru scoli de muzica in Olanda si este coantrenor la Vocea Romania 2013 si 2014 in echipa Loredanei.

Cei interesati trebuie sa stie ca la scoala Loredanei Groza vor putea sa-si lucreze vocea si sa se perfectioneze, indiferent daca stilul lor muzical este pop, rock/metal, soul, clasic sau muzical. Tototdata, la scoala se pot inscrie cei care au probleme cu accentul in diferite limbi, cei care au suferit o operatie pe corzile vocale sau au avut o trauma suportata de voce sau artistii care lucreaza cu dansatorii si vor sa-si imbunatateasca tehnica vocala.

Preturile sunt pentru toate buzunarele si incep de la 40 de lei pentru o lectie de curs individuala care dureaza 20 de minute, pana la cea de 100 lei pentru cea individuala care se intinde pe parcursul a 60 de minute. Mai mult de atat, exista si varianta abonament, care include 10 sedinte X 60 minute si ajunge la 1200 lei sau sedintele care se desfasoara pe skype, gandite special pentru persoanele care se afla in alta localitate sau tara.

Scrie un comentariu