News

Loredana Groza a cantat in duet cu fiica ei, Elena

Scris de Alexandru Manea

Lordana Groza preia exemplul Madonnei si isi invita fiica pe scena. Solista a cantat alaturi de fetita ei, Elena, pe scena din garajul postului de radio Europa FM.

Loredana Groza a fost artista care s-a alaturat saptamana aceasta initiativei Europa FM de a organiza concerte in propriul garaj.

Cantareata s-a imbracat cu pantaloni de un rosu aprins, o jacheta de jeans si ciocate crem si a urcat pe scena pentru a interpreta hituri din cariera ei.

Loredana a povestit cu nostalgie de momentele de inceput ale carierei sale, despre primele concerte tinute in propria baie, primele premii castigate in muzica desi nu avea varsta admisa pentru a participa la concursuri, despre cat de dificil i-a fost pentru ca nu avea pe nimeni sa o sustina in momentul in care s-a mutat de la Onesti la Bucuresti si de colaborarile cu diversi artisti si compozitori care i-au marcat cariera.

Momentul special al concertului a intervenit atunci cand fiica ei, Elena, a urcat pe scena si a fredonat cateva versuri din piesa „Extravaganza”, alaturi de Loredana.

Scrie un comentariu