Stiri Interne

Loredana face echipa cu Cabral pentru o noua emisiune la Pro TV

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce a iesit din echipa antrenorilor Vocea Romaniei, Loredana revine in forta pe TV intr-o noua productie semnata Pro TV. Face echipa cu Cabral pentru acest nou proiect.

Loredana face echipa cu Cabral pentru o noua emisiune la Pro TV

Se pregateste o noua emisiune la Pro TV pe baza unui format international de succes. Este vorba de All Together Now, un nou show eveniment dedicat intregii familii, ce va fi difuzat de Pro TV din primavara lui 2019.

Un numar de 100 de specialisti in muzica vor fi cei care decid soarta participantilor din aceasta competitie.

Loredana si Cabral vor prezenta emisiunea din primavara. In cadrul acestei emisiuni, un concurent va aparea pe scena si va interpreta o piesa. Acesta va canta in fata unui public format din 100 de jurati, toti din industria muzicala.

Cum va fi All Together Now

Daca unui jurat din cei 100 ii place cum canta un concurent, trebuie sa se ridice in picioare si sa cante alaturi de el. In cadrul formatului original de la BBC, a existat un singur concurent care a reusit sa ridice toti cei 100 de jurati.Ridicandu-se in picioare, juratii creaza efectul de cor. De aici provine si numele emisiunii, All Together Now. Concurentul care va ridica cei mai multi jurati in picioare va castiga. Loredana Groza este juratul sef al emisiunii.

Fiecare concurent care intra pe scena face tot posibilul sa aduca alaturi de vocea lui cat mai multe voci din cele ale juratilor. Aceste voci care canta impreuna cu el reprezinta scorul fiecaruia. Cel care obtine cel mai bun scor merge direct in marea finala, in timp ce pentru cel de-al doilea loc se vor lupta ocupantii locurilor doi si trei, care vor canta inca o piesa. Numai unul dintre ei va merge in finala.

Profesionisti sau amatori, artisti solo sau grupuri, fiecare dintre acestia, cu stilul propriu, va incerca sa cucereasca inimile celor 100 de jurati si sa se califice in marea finala. Experienta muzicala si reactiile incredibile ale lor vor conduce catre un mix perfect de performanta si divertisment.

Juratii raman constanti in competitie, reprezentand un grup divers de cantareti, fiecare cu stilul si cu preferintele lui. Avand voci uriase si opinii la fel de mari in ceea ce priveste muzica, membrii juriului vor avea reactii umitoare, diferite de la un concurent la altul. Momentul in care acestia se ridica pentru a canta in cor este unul inaltator, care produce fiori.”Suntem extrem de entuziasmati ca vom incepe aceasta calatorie intr-o noua productie pe care o vom difuza anul viitor, „All Together Now”. Este un show pentru toata familia, plin de emotie si rasturnari de situatie. Puterea de a te alatura, fie ca esti in studio, fie ca esti acasa, aduce foarte multa prospetime intr-un show muzical care creeaza o atmosfera de neratat”, a declarat Stella Litou, director de programe Pro TV.

Toata lumea vorbeste de cat de bine arata Loredana!

La fel ca in orice show de televiziune sau in orice concurs, intotdeauna exista un lider. Loredana, unul dintre cei mai experimentati artisti din Romania, cu o cariera vasta in muzica si in televiziune, va conduce grupul celor 100 de jurati. Loredana si Cabral, prezentatorul acestei emisiuni, ne vor aduce un show veritabil de divertisment de la inceput pana la final.

Formatul All Together now a fost difuzat prima data de BBC in Marea Britanie, dupa care a fost achizitionat de noua tari printre care Brazilia, Australia si de alte tari din Europa. Acest format a fost creat de Remarkable TV, parte din Endemol Shine Group.

Scrie un comentariu