ADPM Health

Loredana este plină de mușchi. Iată-i secretul!

Scris de Alexandru Manea

Loredana are o siluetă de invidiat. Artista în vârstă de 47 de ani are trupul tonifiat, plin de mușchi, iar acest fapt este rezultatul multor ani de sport și dietă. Iată-i secretul!

Loredana este plină de mușchi. Iată-i secretul!

Loredana are o siluetă de invidiat. Artista în vârstă de 47 de ani se află în aceste zile în Mexic și a postat pe pagina ei de socializare o fotografie în care apare pe plajă, în costum de baie, afișând un trup de atlet, musculos, foarte bine tonifiat.

Apariția vedetei este surprinzătoare, în condițiile în care nu obișnuiește să se afișeze în această ipostază, preferând să iasă în evidență prin intermediul stilului său vestimentar impresionant.

Loredana are 47 de ani, iar silueta ei remarcabilă este datorată unei atenții deosebite pe care o acordă regimului alimentar și stilului de viață activ.

Artista merge aproape zilnic la sală, face exerciții de functional training, a dobândit o rezistență impresionantă și, cel mai important, este foarte atentă la alimentație. Consumă multe legume, puțină carne, iar de ani buni nu a mai mâncat dulce. Faptul că a eliminat zahărul din alimentație a contat extrem de mult în remodelarea corporală pentru care este admirată în prezent.

Scrie un comentariu