News

Loredana: „Am plans cand am vazut clipul BUG Mafia!”

Scris de Alexandru Manea

Loredana a fost si ea impresionata de scenariul clipului piesei „Fara Cuvinte” pe care o interpreteaza alaturid e BUG Mafia. Solista spune ca a plans cand a vazut clipul.

Modul socant in care au fost redate sentimente precum disperarea si egoismul oamenilor, in noul clip „Fara cuvinte”, a impresionat-o pe Loredana Groza. Cantareata spune ca a plans cand a vazut prima data clipul, chiar daca stia dinainte care este scenariul.

„Am plans cand am vazut videocplipul… asta este! Pentru ca sunt niste lucruri pe care le-am trait si acest clip este creat dupa o poveste adevarata. Chiar daca o cunosteam, m-am emotionat foarte tare.

Cred ca eu si BUG Mafia am iesit sa spunem lucruri pe care, de multe ori, oamenii le evita sau prefera sa nu le vada. De multe ori, este mai bine sa dam acest gen de semnale, pentru a trezi constiintele si pentru a nu ne pierde umanitatea”, a declarat solista pentru VIP.

La 12 ani dupa succesul piesei „Ridica-ma la cer”, membrii trupei BUG Mafia revin in atentia publicului cu un nou clip, la piesa „Fara Cuvinte”, o noua colaborare cu Loredana.

In videoclip, personajul interpretat de Dragos Bucur, alaturi de sotie si de cei doi copii ai sai, sufera un accident grav de circulatie.

Prinsi intre fiare contorsionate, ei asista la o scena macabra menita sa descrie caracterul societatii romanesti de azi: oamenii sositi la locul accidentului nu ii ajuta sa iasa din masina ci ii jefuiesc, plecand cu toate lucrurile din masina.

Scrie un comentariu