Stiri externe

Lorde, One Direction si Arctic Monkeys, premiati la BRIT Awards!

Scris de Christian Stan

Trupele One Direction si Arctic Monkeys s-au numarat printre marii castigatori ai editiei de anul acesta a BRIT AWARDS, ceremonie care s-a desfasurat aseara la Londra. Pe lista premiantilor au figurat si Lorde, Daft Punk, Bruno Mars si Ellie Goulding.

one-direction2

One Direction a triumfat la editia din acest an a premiilor BRIT Awards, desfasurata aseara la Londra. Baietii au castigat trofeul la categoria British Video Of The Year pentru piesa „Best Song Ever” dar si premiul special Global Success Award.

arctic monkeys

Nici Arctic Monkeys nu au plecat cu mana goala de la ceremonie, trupa castigand tot doua trofee pentru Best British Group si British Album Of The Year.

elie-goulding

kate-moss

Ellie Goulding a fost desemnata British Female Solo Artist, in vreme ce premiul British Male Solo Artist i-a revenit lui David Bowie, care insa a fost absent de la ceremonie. In locul lui premiul a fost acceptat de catre Kate Moss.

lorde

Lorde a fost prezenta la BRIT Awards pentru a-si ridica premiul la categoria International Female Solo Artist, iar premiul International Male Solo Artist i-a revenit lui Bruno Mars. Daft Punk a castigat trofeul la categoria Best Group.

British  Male Solo Artist: David Bowie

British  Female Solo Artist: Ellie Goulding

British  Group: Arctic Monkeys

British  Breakthrough Act: Bastille

Critics’  Choice (already awarded): Sam Smith

British  Single: Rudimental featuring Ella Eyre – Waiting All Night

British  Album Of The Year: Arctic Monkeys – AM

British  Video Of The Year: One Direction –  Best Song Ever

International  Male Solo Artist: Bruno Mars

International  Female Solo Artist: Lorde

International  Group: Daft Punk

Global  Success Award: One Direction

Scrie un comentariu