Stiri Interne

Lora se marita! Iata cine vor fi nasii!

Scris de Alexandru Manea

Lora se marita. Artista a decis ca a venit momentul sa oficializeze relatia cu iubitul ei, Ionut Ghenu, cel care ii este si impresar. Iata cand urmeaza sa aiba loc evenimentul si cine vor fi nasii de cununie.

lora-ionut

Lora se marita. Artista a decis ca anul viitor sa oficializeze relatia cu Ionut Ghenu, cel care ii este si impresar. Va fi cea de-a doua casnicie din viata artistei. Ea a mai fost casatorita in trecut cu actorul Dan Badea.

“Ne dorim foarte tare sa ajungem la altar in 2017, acum, vom vedea. E greu tare de organizat o nunta, o sa avem nevoie de ajutor sigur. Rochia, costumul, greu!”, a declarat solista pentru Libertatea.

lora-radar-de-media

Lora si Ionut si-au ales si nasii. Acestia nu sunt insa persoane publice. Sunt asociatii artistei de la scoala de muzica pe care o conduce, pe care i-a cunoscut in culisele show-ului de televiziune “Nex Star”, pe vremea cand era parte din juriu.

“Nasii i-am ales. Sunt asociatii nostri de la scoala de talente. Sunt parintii unei fetite care a castigat popularitatea la «Next Star». M-am imprietenit cu multi parinti in urma concursului de la Antena 1 si am ramas in relatii foarte bune. Eu ma stiu cu ei de mult. Ionut ii stie de vreun an si jumatate”, a adaugat ea.

lora ionut

Nunta urmeaza sa aiba loc anul viitor, probabil in vara. La inceputul anului, Lora si Ionut vor pleca intr-o vacanta exotica. Au ales ca destinatie Maldive, insulele unde multe vedete de la noi si-au petrecut vacanta in 2016 si unde se poate ajunge acum mult mai usor si mai acceptabil ca pret cu compania flydubai.

“O sa ne incalzim oasele in Maldive, sigur Mosu’ imi va da acest cadou. Si apoi, mergem la schi, in februarie, in Italia, o sa trecem si prin Venetia, apoi, pentru prima data, o sa vad si eu Parisul. Am de ales pana in februarie doua zile, un citybreak foarte tare”, a declarat cantareata.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu