Stiri Interne

Lora s-a logodit cu Ionut Ghenu. Cand urmeaza nunta?

Scris de Alexandru Manea

Lora s-a logodit in biserica cu iubitul ei, Ionut Ghenu, cel care se ocupa si de managementul carierei sale artistice. Iata ce declara despre emotionantul moment, dar si despre iminenta nunta.

Lora s-a logodit cu Ionut Ghenu. Cand urmeaza nunta?

Despre Lora s-a zvonit recent ca s-ar fi casatorit in secret cu iubitul ei, Ionut Ghenu, cel care se ocupa si de managementul carierei sale artistice. In realitate, cei doi s-ar logodit doar in biserica. Au optat pentru  ceremonie foarte restransa pentru ca au simtit nevoia de protectie divina a relatiei lor.

Tot asa de discret au si de gand sa se casatoreasca. Artista nu a divulgat data nuntii, dorind sa faca acest pas cat mai in secret, si a subliniat ca in prezent nu este insarcinata, asa cum se zvoneste.

“Nu m-am maritat in secret. Suntem logoditi. Am avut si in biserica o ceremonie. Asta era. Mi se pare un lucru normal, s-a intamplat acum foarte mult timp. Este vechea treaba, mai mult de o luna, doua. Dar daca ne vom casatori va fi ceva in secret, ceva restrans. Noi suntem foarte buni prieteni cu preotul. Am facut acest lucru pentru ca am avut nevoie de o protectie divina. Nu sunt insarcinata. Este foarte posibil la anul sa am mai mult timp pentru asta”, a declarat artista la Pro TV.

Lora suferă de bruxism. Și-a distrus dinții și a ajuns să poarte aparat dentar.

 

View this post on Instagram

 

Singura posibilitate în acest an ar fi asta 🤔🤷🏼‍♀️ #moldoveanca

A post shared by LORA (@loraofficial) on

 

View this post on Instagram

 

Vând fân. Link in bio 👆😜 #moldoveanca #pânăînrai

A post shared by LORA (@loraofficial) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu