Stiri Interne

Lora s-a facut bruneta si seamana cu Angelina Jolie

Scris de Alexandru Manea

Lora a recurs la o schimbare de look. S-a facut bruneta (chiar daca vorbim de o peruca) si s-a machiat in asa mod incat sa semene izbitor cu Angelina Jolie. Si asta la doar doua saptamani de cand a fost machiata precum Maleficent la evenimentul Top Beauty Trade Show.

lora-bruneta

Lora s-a facut bruneta si seamana cu Angelina Jolie

Lora s-a transformat spectaculos. Din vedeta cu par blond pe care cu totii o stiam, este acum bruneta si, mai mult, seamana izbitor cu Angelina Jolie. Artista poarta o peruca in aceasta nuanta, cu breton si s-a machiat in asa mod incat sa fie leita Angelina Jolie.

lora-angelina-jolie

Noul look intervine la doar doua saptamani de cand a fost transformata spectaculos in personajul Maleficent pentru evenimentul Top Beauty Trade Show, organizat de compania distribuitoare de produse cosmetice profesionale si aparatura pentru saloane si clinici, Top Line.

Atunci, au fost necesare trei ore de machiaj, executat de celebrul make-up artist Mirela Vescan.

lora-maleficent

mirela-vescan-lora-topline

“Am mai avut incercari de transformare in Maleficent, insa niciuna nu a fost spectaculoasa. Imi place foarte mult cum a iesit acum si au meritat cele trei ore petrecute la machiaj. Maleficent este personajul meu preferat, am vazut filmul de mai multe ori si abia astept continuarea”, declara atunci Lora.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu