Stiri Interne

Lora se rasfata in Insulele Maldive

lora
Scris de Administrator

Dupa un an plin de proiecte muzicale si concerte, Lora a ales sa isi petreaca vacanta de iarna, impreuna cu iubitul ei, in Maldive. Artista a ales locatia exotica, cu soare si peisaje superbe pentru a se relaxa si a se bucura de intimitate in doi.

Mare iubitoare a aromelor inedite, Lora a incercat deja retetele specifice locului, dar si preparate proaspete cu fructe de mare si peste. Abia asteapta sa descopere Insulele Maldive, cu frumusetea salbatica caracteristica, nisipul fin si apele turcoaz.
lora
“Sunt fericita ca am ocazia sa fiu in Maldive, sincer abia asteptam sa schimb vremea rece de acasa cu plaja, soarele si relaxarea totala. Este momentul perfect sa imi incarc bateriile si sa vin pregatita pentru noi proiecte proiecte muzicale!”, a declarat Lora.
lora
Cu sute de milioane de vizualizari pe YouTube si cu toate piesele pe radio, frumoasa artista se poate lauda cu o cariera de invidiat. Fiind una dintre cele mai apreciate cantarete din showbiz-ul romanesc, Lora s-a lansat in anul 2009, cu piesa “Come along” alaturi de Sony Flame. Dupa aceea, au urmat hituri precum „Fara el”, „Puisor”, „Singuri in doi”, „Asha”. Spre sfarsitul anului, Lora a colaborat cu Akcent pentru piesa „Lasa-ma asa” si a lansat „Ruga”.
lora
Lora a devenit cunoscuta in Romania o data cu participarea la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, in anul 2004, insa au fost necesari inca doi ani pentru a se lansa in industria muzicala. In anul 2006 s-a infiintat formatia Wassabi, sub indrumarea lui Marius Moga. Wassabi s-a lansat cu piesa „Have some fun with Radio 21”, imnul din acel an al postului Radio 21. Fetele din formatie au lansat mai multe piese în 2007, cu speranta de a reprezenta România la concursul international de muzica Eurovision. Desi piesele lor au fost votate de catre public, nu au reusit ceea ce isi propusesera. Pe 1 aprilie 2009, Lora se retrage din formatie, pentru a continua o cariera solo.

Scrie un comentariu