Stiri Interne

Lora parcurge momente grele: mama ei a ramas fara un san!

Scris de Alexandru Manea

Lora a trecut prin momente grele zilele trecute. Mama ei a fost internata intr-o clinica din Turcia unde i s-a extirpat un san. Anul trecut, cantareata a trecut, la randul ei, printr-o operatie: i s-a extirpat atunci o tumora pe care medicii i-au descoperit-o pe uter.

lora-mama-operatie-turcia

Lora a trecut din nou prin emotii puternice intr-o clinica din Turcia. Dupa ce anul trecut a suferit, la randul ei, o operatie de extirpare a unui nodul la uter, mama ei a fost supusa mai nou unei interventii chirurgicale. Mai exact, una de masectomie – i s-a amputat un san pentru a stopa extinderea cancerului.

Operatia a fost efectuata cu succes la Spitalul Universitar Fatih. „Nu vreau sa treaca nimeni prin ce am trecut eu in timpul operatiei mamei mele. Am avut insa puterea sa fiu optimista datorita medicului de aici care a tratat-o pe mama mea ca pe cineva drag lor”, a declarat Lora pentru Click!

Vara trecuta, artista a fost internata, tot in Turcia, pentru a i se extirpa o tumora pe care medicii i-au descoperit-o pe uter. Din fericire, a fost vorba doar de o tumora benigna, excluzand posibilitatea de a avea cancer.

Scrie un comentariu