Carusel Stiri Interne

Problemele de sanatate nu ii dau pace! Lora, din nou pe patul de spital!

Scris de Administrator

La doar cateva luni dupa operatia suferita in Turcia, Lora a ajuns din nou in spital. S-a intamplat astazi, dupa ce gastrita de care sufera i-a dat niste dureri groaznice de stomac.

lora1

In ultima vreme, Lora se confrunta doar cu probleme de sanatate.

Totul a inceput anul acesta, in momentul in care artistei i s-a descoperit o tumoare pe uter. S-a dovedit a fi una necanceroasa, dar Lora a fost nevoita totusi sa ajunga pe masa de operatie pentru extirparea acesteia. In luna iulie, vedeta a mers alaturi de sotul ei, Dan Badea, la un spital privat din Turcia, acolo unde a fost supusa unei interventii chirugicale.

S-a terminat cu bine, iar cahiar cand credea ca problemele de sanatate s-au incheiat, iata ca astazi a ajuns din nou in spital.

De data aceasta este vorba despre o gastrita pe care medicii i-au decsoperit-o in urma unor dureri groaznice de stomac. Lora ramane internata in spital si va fi supusa unor interventii chirurgicale amanuntite care vor determina exact problemele pe care le are.

„Imi este foarte frica. Se pune problema unei anestezii generale. Este vorba ca trebuie sa fac o endoscopie si imi este foarte frica de acest lucru”, a declarat artista pentru emisiunea „Acces Direct”.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu