Stiri Interne

Lora este in doliu! Lunga lupta a mamei sale cu cancerul s-a oprit!

Scris de Ana Kozma

Lora traieste acum, la inceput de 2020, una dintre cele mai grele perioade. Mama ei a incetat din viata dupa o lupta lunga cu o boala nemiloasa, cancerul!

Lora este in doliu! Lunga lupta a mamei sale cu cancerul s-a oprit!

Lora trece in prezent prin momente extrem de grele. Mama ei s-a stins din viata dupa o lupta crancena de mai bine de 6 ani cu cancerul, iar celebra artista sufera enorm.

Dupa ce in urma cu cateva zile anuntase public, pe retelele de socializare, ca are probleme si pentru o perioada conturile sale vor fi preluate de casa de discuri, Lora a anuntat aseara, cu durere in suflet, trecerea in nefiinta a mamei sale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

„Cine are părinţi, pe pământ nu în gând Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând..” Drum lin mama scumpă..ai plecat cu jumătate din inima mea..🖤

O postare distribuită de LORA (@loraofficial) pe

In urma cu aproximativ 6 ani, Lora si-a dus mama la o clinica din Turcia, acolo unde medicii au supus-o unei interventii chirurgicale de masectomie. I-au amputat atunci un san pentru a stopa extinderea cancerului.

Mama Lorei fusese diagnosticata cu cancer la san prima oara in anul 2013, iar artista a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a o salva.

Lora parcurge momente grele: mama ei a ramas fara un san!

Scrie un comentariu