Evenimente Stiri externe Style Radar

London Fashion Week va avea loc in luna iunie! Totul se intampla online si va fi transmis LIVE!

Scris de Ana Kozma

Anul acesta, London Fashion Week va avea online. Mult asteptatul eveniment se va desfasura exclusiv online si va putea fi urmarit Live de catre doritori!

London Fashion Week va avea loc in luna iunie! Totul se intampla online si va fi transmis LIVE!

Ideea de organizare a unor fashion show-uri pe timp de carantina pare imposibila. Insa in loc sa renunte la speranta, industria modei gaseste noi moduri de comunicare pe timp de criza. British Fashion Council a anuntat cum se va desfasura anul acesta London Fashion Week.

Va avea loc in perioada 12-14 iunie, iar editia va fi una exclusiv digitala. Mai exact, online. Iar evenimentul va putea fi urmarit live pe platforma londonfashioneek.co.uk.

Tipurile de continut ce vor aparea pe site-ul LFW ar putea varia de la lookbook-uri digitale la videoclipuri de marca si pana la Q&A-uri sau podcast-uri.

Diversitatea va consta in ce designerii sunt capabili sa produca in timpul autoizolarii. Si va reflecta, de asemenea, un nou mod de branding, marketing si comunicare pe timp de pandemie.

Platforma digitala LFW va contine, de asemenea, showroom-uri virtuale. Asta va ajuta la conectarea brand-urile cu marii retaileri.

Scrie un comentariu