ADPM Travel

Unde poti gasi in realitate locurile din povestile Disney

disney
Scris de Administrator

Margand in locurile care au inspirat desenele animate preferate de la Walt Disney poate fi mult mai interesant decat daca ati vizita Parcul Disney.

Iata cele mai interesante destintii pentru orice fan al productiilor Disney:

disneyHOTELUL DE GHEATA, QUEBEC CITY, CANADA: FROZEN

disneyMACHU PICCHU, PERU: THE EMPEROR’S NEW GROOVE

disneyMONT SAINT-MICHEL, NORMANDIA, FRANTA: TANGLED

disneyCASCADA INGERULUI, VENEZULA: UP

disneyCASTELUL NEUSCHWANSTEIN, BAVARIA, GERMANIA: SLEEPING BEAUTY

disneyCASTELUL CHAMBORD, VALEA LOAREI, FRANTA: BEAUTY AND THE BEAST

disneyCASTELUL CHILLON, LACUL GENEVA, ELVETIA: THE LITTLE MERMAID

disneyORASUL INTERZIS, BEIJING, CHINA: MULAN

disneyTAJ MAHAL, INDIA: ALADDIN

The Walt Disney Company este una din cele mai mari companii de producție cinematografică din lume. A fost fondată la 16 decembrie 1923 de Walt și de fratele său, Roy ca un mic studio de animație. Astăzi este una din cele mai mari companii de producție de la Hollywood și, de asemenea, deține 9 parcuri Disneyland și câteva rețele de televiziune, inclusiv ABC.

În portofoliul Disney se află și celebrele studiouri de animație Pixar, achiziționate în 2006, pentru 7,4 miliarde de dolari americani. Mickey Mouse este mascota oficială a companiei.

Walt este cunoscut mai ales ca producător de film, precum și ca un inovator al animației și al parcurilor tematice. A fost nominalizat la 61 de premii Oscar și la sapte premii Emmy, deținând recordul pentru cele mai multe nominalizări la Oscar.

Disney și echipa sa au creat unele din cele mai cunoscute filme din lume și personaje celebre, inclusiv cel pe care majoritatea îl consideră alter-ego-ul său, Mickey Mouse.

Scrie un comentariu