Stiri Interne

Locuieste in Londra de ceva timp, dar uite unde sta DJ Wanda cand vine in Bucuresti!

Scris de Alexandru Manea

De cand s-a mutat in Londra, alaturi de logodnicul ei, Karl, DJ Wanda revine ocazional in Bucuresti, pentru diverse proiecte si filmari TV, iar, atunci cand o face, alege sa locuiasca intr-un hotel de cinci stele. Vedeta prefera aceasta varianta pentru a avea parte de confortul necesar.

Locuieste in Londra de ceva timp, dar uite unde sta DJ Wanda cand vine in Bucuresti!

“Revin in Romania pentru o serie de proiecte, inclusiv alaturi de Karl, si am decis ca este mai confortabil si mai convenabil sa locuim la Radisson. Este solutia care se potriveste cel mai bine cu stilul nostru de viata. Dimineata mergem la piscina, sala de fitness din incinta hotelului, luam micul dejun asa cum ne place noua si, fiind situate in centru, este aproape de locurile noastre preferate din oras”, povesteste DJ Wanda.

Karl, iubitul vedetei, a vizitat Bucurestiul pentru a doua oara zilele trecute si marturiseste ca este impresionat de cafenelele de specialitate care sunt din ce in ce mai numeroase in ultimul timp.

“Lui Karl ii place in Bucuresti. Inca nu a vizitat restul tarii. O vom face la vara. Are deja cateva restaurante preferate si ii place ca orasul este viu si plin de cafenele, oamenii ies in fiecare seara, orasul are viata. Este mare iubitor de cafea. Avem cateva cafenele preferate in apropiere de Radisson, asa ca ne este la indemana sa iesim si sa ne plimbam in zona”, mai spune DJ Wanda.

DJ Wanda locuieste in Londra de mai bine de jumatate de an, alaturi de logodnicul ei, Karl, intr-o casa situata in Primrose Hill, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Londra. Urmeaza cursurile prestigioasei UK Official Tattoo Academy si planuieste sa deschida propriul salon de tatuaje in capitala Marii Britanii.

 

DJ Wanda devine experta in anatomia fetei la Londra

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu