Stiri externe

Locațiile în care s-a filmat noul James Bond

Scris de Ana Kozma

„No Time To Die”, noul film din seria James Bond, este cel mai urmărit film la momentul actual în cinematografele din întreaga lume. Lucru perfect normal după o așteptare atât de lungă în contextul pandemiei. Iată câteva dintre locațiile în care s-a filmat noul James Bond.

Locațiile în care s-a filmat noul James Bond

La 5 ani distanță de evenimentele din Spectre, Bond s-a retras în Jamaica. Trăiește acolo o viață liniștită, departe de Serviciile Secrete. Într-o zi, este căutat de cel mai de încredere aliat al său, Felix Leiter. Acesta are nevoie de Bond pentru a desluși un caz misterios.

Cam asta ar fi, în câteva cuvinte, descrierea noului film din seria James Bond. No Time To Die a avut premiera mondială la finele lunii septembrie și este, de atunci, cel mai urmărit film în cinematografe.

Jamaica este o locație-cheie în acest film. Considerată cumva locuința spirituală a lui Bond. Același loc în care, de altfel, celebrul personaj a prins viață. Jamaica este locul în care s-a născut povestea 007. Acolo unde Ian Fleming a scris romanele Bond.

La începutul filmului, o replică a biroului lui Fleming apare în dormitorul lui Bond. Scenele s-au filmat la Villa Goldeneye, acum transformată în hotel de lux.

Crearea decorurilor pentru No Time To Die nu a fost nici pe departe o misiune ușoară. Iată câteva dintre locațiile în care s-a filmat noul James Bond.

Villa Goldeneye, Jamaica. Este casa care cândva i-a aparținut romancierului Ian Fleming, transformată în zilele noastre în hotel de lux. Astfel că doritorii se pot caza chiar în casa în care s-a filmat noul James Bond.

Barul și interiorul unui hotel din Cuba. La fel ca multe clădiri din Cuba, are ceva din splendoarea și măreția trecutului.

Același hotel cubanez, curtea interioară ce conduce spre sala de bal.

Camera de hotel din Italia în care Bond petrecere clipe de neuitat cu iubita lui, Madeleine Swann.

Biroul lui M.

O sală de inspirație japoneză.

Barul El Nido, hotelul La Havana.

Red Carpet la premiera noului James Bond: No Time To Die

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de James Bond 007 (@007)

Scrie un comentariu